WebOffice

 

Üdvözlünk a Swiss Laboratory Webirodájában!  

 

 AKTUÁLIS ÁSZF ITT!

FRISSÍTÉS 2018.03.14. 

AKTUALITÁSOK
ornaments

Elérhető a webirodában az 50%-os levásárolhatóság lehetősége. A rendelésnél a gyakorlatban is tapasztalni fogod ennek az opciónak az előnyeit. Próbáld ki!

50%

A Swiss Union - Nemzetközi Csúcstalálkozó

Időpontja: 2018.04.14
Helyszíne : Budaörs Holiday Inn, Rubik Ernő utca 2.  

Jegyvásárlás ITT!

union

2018. 04.01-jétől kezdetét veszi a programunk globális terjeszkedése. 

Az Európai Unió teljes területén építheted az üzletedet, és kiszolgálhatod az Alpesi Vitaminital család iránt érdeklődő közvetlen, és közvetett ismerőseidet.

Elérhető lesz az Unió tagországaiban a kiszállítás, így zökkenőmentesen, határokon átívelően dolgozhatsz és kitágulnak a lehetőségeid. 

EU

 

TITANCARDS kártya csere információk!!!

 

A Titancards szolgáltatót vált, mely folyamat 2018. augusztus hónapban indul.

A PEAK-től korábban kiküldött emailben leírt  folyamatokat kérésünkre leegyszerűsítették az alábbiak szerint:

  • A jelenleg használt TITANCARDS kártyák 08.15-ig használhatóak. Ezután a kártyán maradt összegeket ingyenesen, nyilatkozat nélkül mindenkinek átvezetik az új kártyákra,
  • A TITANCARDS  08.25-ára vállalta, hogy eljuttatja központunkba az új kártyákat, melyek ezután kerülnek a tulajdonosaikhoz.

 

Gyakori kérdések

Mennyi vitaminra van szükség?

A ‪‎DeLaVie‬ innovációja, hogy oldott formában tartalmaz zsírban és vízben oldódó vitaminokat egyaránt akkora dózisban, hogy 1 adag / 1 doboz fedezi egy átlag ember napi vitaminszükségletét.

Mindemellett svájci gyógynövénykivonatok is kerültek az italba, melyek hatóanyag tartalma alátámasztja a vitaminok hatásmechanizmusait.

Miért van szüksége a szervezetünknek vitaminforrásokra?

A mai modern világunkra egyre-inkább a folytonos rohanás és az állandósult időhiány jellemző. Innen pedig már csak egy lépésnyire van az, hogy egyre több rossz szokást vegyünk fel (nem ebédelünk a munkahelyen, hogyha igen, akkor nem minőségi ételeket fogyasztunk; stressz hatására feleslegesen nassolunk).

Márpedig ha egészséges és harmonikus életet szeretnénk élni, akkor a helytelen szokások a lehető legrosszabb utat mutatják nekünk.

Amennyiben kérdés merülne fel Benned a termékekkel, vagy az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban írj ügyfélszolgálatunknak itt: kapcsolatfelvétel

© 2017. SWISS Laboratory, All rights reserved.

Powered by NET-Builder, 2005-2018.