AgentOffice

Welcome to Swiss Laboratory Weboffice! 

 

 Incentive_ship  


Swiss Laboratory Academy Képzések folyamatosan - a következő időpontot hamarosan közzé tesszük! 

Képzéseinken egyenesen Kósa Erikától, az ország egyik leggazdagabb üzletasszonyától tudhatod meg, hogyan válj profi üzletemberré!

Ez a hihetetlen exkluzív lehetőség a Swiss Laboratory és a Kósa Erika Akadémia együttműködéséből jöhetett létre. 

A Kósa Erika Akadémia előadóinak célja, hogy képessé tegyen kibontakoztatni Önmagad, és kimagasló teljesítményt, sikereket érj el.

Professzionális értékesítési mechanizmusokat, értékesítési attitűdöt sajátíthatsz el a képzések során. Tökéletesítheted önismereted, kifogáskezelési technikáid, fejlesztheted előadói készségeid. Mindezt a pozitivitás és a precíz, célorientált munkafelfogás jegyében.

A SWISS Laboratory Academy azt az egyedülálló lehetőséget biztosítja számodra, hogy élőben, interaktív formában kérdezhetsz, tanulhatsz az előadóktól.
Amennyiben eljössz és figyelsz, titkos recepteket, és közel 30 évnyi tapasztalat esszenciáját adjuk a kezedbe.


AZ AKADÉMIA ELŐADÓI: KÓSA ERIKA - DR. FARKAS ANDRÁS - SZÁNTÓ FERENC

 

Gyakori kérdések

Mennyi vitaminra van szükség?

A ‪‎DeLaVie‬ innovációja, hogy oldott formában tartalmaz zsírban és vízben oldódó vitaminokat egyaránt akkora dózisban, hogy 1 adag / 1 doboz fedezi egy átlag ember napi vitaminszükségletét.

Mindemellett svájci gyógynövénykivonatok is kerültek az italba, melyek hatóanyag tartalma alátámasztja a vitaminok hatásmechanizmusait.

Miért van szüksége a szervezetünknek vitaminforrásokra?

A mai modern világunkra egyre-inkább a folytonos rohanás és az állandósult időhiány jellemző. Innen pedig már csak egy lépésnyire van az, hogy egyre több rossz szokást vegyünk fel (nem ebédelünk a munkahelyen, hogyha igen, akkor nem minőségi ételeket fogyasztunk; stressz hatására feleslegesen nassolunk).

Márpedig ha egészséges és harmonikus életet szeretnénk élni, akkor a helytelen szokások a lehető legrosszabb utat mutatják nekünk.

Amennyiben kérdés merülne fel Benned a termékekkel, vagy az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban írj ügyfélszolgálatunknak itt: kapcsolatfelvétel

© 2017. SWISS Laboratory, All rights reserved.

Powered by NET-Builder, 2005-2017.